Megkezdődtek az edzések az FC Hatvannál. A férfi felnőtt csapat újra a pályára lépett és továbbra is teljes erőbedobással készül a következő szezonra. Az FC Hatvant az elmúlt időszakban egy kitűzött cél vezérelte: vissza kell jutni az NB III-as osztályba.  A fiúk, a pályán mindent megtettek ezért, sorra hozták a győzelmeket, sokszor óriási fölénnyel verték meg az ellenfeleket. A kemény munkának pedig meg is lett az eredménye, ugyanis a fiúk a megyei szinten nyújtott eredményeik kapcsán automatikusan feljutottak az NB III-ba. Török László, a nemrégiben érkezett új edző kifejtette, hogy új tagokkal is bővült az az FC Hatvan.

– Nyolc új mezőnyjátékosunk van és egy kapus is érkezett. A héten szerdától péntekig itt fogunk edzeni a hatvani pályán. Szombaton zárjuk a hetet egy egymás közötti mérkőzéssel, amin már szeretném eldönteni, hogy kikkel fogom elkezdeni hétfőtől a teljes felkészülést – mondta Török László, az FC Hatvan vezetőedzője.

Az edző szerződése két bajnoki és két osztályozóra szólt, de ezt a napokban meghosszabbították. Török László a jövőben nem csak vezetőedzői feladatokat lát el, hanem a klub utánpótlás szakmai irányítását is intézi. Az FC Hatvan játékosai ezentúl is azon dolgoznak, hogy még jobb eredményeket érjenek el és helyt álljanak a magasabb osztályban.

Fotó: Albert Péter