A Hatvani KSZSE csapatai közül a férfi felnőtt csapat kezdte meg legkorábban a 2018/2019-es bajnokságra való felkészülést. Július 24-én a Népkertben találkoztak először hivatalosan. Bárány Zsolt edző ismertette a felkészülési programot, kitérve az edzőmérkőzések helyére és idejére is. Szombati Lajos alelnök a vezetőség nevében köszöntötte a játékosokat és néhány aktuális információt osztott meg a csapat tagjaival.

Az alapozás itthoni edzőtáborral folytatódik augusztus 1. és 5. között napi két edzéssel a Hatvani Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola tornacsarnokában. Bárány Zsolt vezetőedző, Pápa János edző segítségével koordinálja ezeket a napokat, nagyjából átlagosan 15 fő játékossal.

Az idei bajnokságra érkeztek új játékosok is a csapathoz:

Molnár Kristóf – Törökszentmiklósi Székács KE /beálló, védő/

Pintér Zoltán – Hanyi Travel Heves SE /jobb szélső/

Veres Balázs – Gyöngyösi Kézilbada Klub /irányító, átlövő, szélső/

Tóth Máté – Pécsi VSE /átlövő, irányító/

Hudák Henrik – B Braun Gyöngyös /kapus/

 

A hónapban több edzőmérkőzést is játszanak:

augusztus 17. – Törökszentmiklós

augusztus 21. – Kazincbarcika

augusztus 23. – Budakalász

augusztus 30. – Ózd

A férfi felnőtt csapat munkáját a bajnokságban Bárány Zsolt vezetőedző, Pápa János edző, valamint Hudák Henrik kapusedző segítik. Bárány Zsolt vezetőedző elmondta, hogy nagy reményeket fűz a csapathoz. A megnövelt edzésszámmal, illetve az új csapatösszetétellel a dobogó legfelső fokára várja a csapatot.

forrás: hatvanikszse.hu