Családi hétvégére várják a hatvaniakat. A programsorozat szombat délelőtt kezdődött el. Egész nap élmények, versenyek, valamint koncertek, és előadások várták a hatvaniakat.

Este pedig a Bajnokok Ligája döntőjének élő közvetítésére várták a szurkolókat. A magas színvonalú sportélményt két óriási ledfal biztosította. Barkóczi Viktor a barátaival érkezett a Népkertbe, hogy együtt szurkoljanak a Dortmund csapatának. – Szerintem a Real Madrid ki fogja végezni a Dortmundot. Körülbelül öt-nullás végeredményre számítunk, de azért mi büszkén szurkolunk a német csapatnak – mondta. Csaba Zoltán szintén baráti társasággal érkezett a közvetítésre. – Az én csapatom be sem jutott a BL-be idén. Így most csak azért jöttem ki, hogy egy jó meccset lássak. Tolnai Gergő a spanyol csapatnak jött szurkolni. – Amióta élek Real Madrid drukker vagyok. Ez a Bajnokok Ligája! Nincs más, nyerniük kell – fogalmazott.       

A Dortmund és a Real Madrid küzdelmét az FC Hatvan vezetőedzője elemezte ki egy színpadi beszélgetésben. Zoran Spisljak a mérkőzés előtt azt mondta, a német csapatban nagy a szervezettség, a spanyolok viszont bármelyik pillanatban képesek meglepetéseket okozni. A meccset azok a játékosok nyerik meg, akiknek erősebb az idegrendszerük.

A focikedvelő közönség a büfékben vásárolhatott street food ételeket, és a meccs hangulatához természetesen a hideg sör sem hiányozhatott. Végül a Reál Madrid megnyerte a meccset, 0-2-re.

A mérkőzés végén ajándékokat vehettek át azok, akik részt vettek a játékban és sikeresen tippelték meg a végeredményt.

A családi hétvége eseménye vasárnap is folytatódik. Több mint 25 élményprogram, koncertek, előadások várják a hatvani családokat június 2-án is. A Népkertben minden program és előadás ingyenes! Este pedig a Legénybúcsú című vígjátékot tekinthetik az érdeklődők. A jegyeket a Tourinform Irodában lehetett megvásárolni.

Fotó: Albert Péter