Mint ahogy arról már beszámoltunk, meghosszabbították a Hatvani Konzultáció dokumentumának leadási határidejét. Erre azért volt szükség, mert a rossz időjárás hátráltatta a városba kihelyezet standokon az adatgyűjtés folyamatát.

A Hatvani Városvédő Egyesület tagjai továbbra is azért dolgoznak, hogy minél többen elmondhassák, egyetértenek-e azokkal az irányokkal melyeket a válságban is fontosnak tartott megőrizni a városvezetés hangsúlyozta a polgármester. Horváth Richárd kiemelte, a hatvaniak a konzultáció lehetőségén keresztül a jövő terveibe is beleszólhatnak: 

„Az első Hatvani Konzultáció kapcsán is rengeteg jó ötletet kapott a városvezetés. Ezeket mind beépítettük a következő költségvetésbe és a terveinkbe. Most is rengeteg jó ötletet kapunk. Kisebb és egészen nagy elképzelések is eljutnak hozzánk. Ezeket most is be fogjuk építeni a költségvetésbe és a jövőre vonatkozó tervekbe.”

Eddig több mint 2 ezer hatvani élt azzal a lehetőséggel, hogy közvetlenül is elmondja a véleményét a város jövőjével kapcsolatban.

A Hatvani Konzultáció dokumentumait június 11-ig lehet kitölteni a Hatvani Városvédő Egyesület standjainál, valamint online felületen is részt lehet venni a párbeszédben, a Hatvani KONZULTÁCIÓ (hatvanikonzultacio.hu) weboldalon.