Gyermekműsorok, nemzetközileg elismert kórus és világbajnoki helyezett mozgáscsoport bemutatója várta Hatvanban az első alkalommal megrendezett MÁV-Volán karácsony résztvevőit.

Tompa Z. Mihály, az intézmény vezetője köszöntőjében kiemelte: nagy megtiszteltetés a vasutas művelődési háza számára, hogy az országos rendezvénysorozat kiemelt helyszíneként, kiváló körülmények között lehet házigazdája a közös karácsonynak.

Az ünnepi műsor első részében Szabó Csilla és zenekara nagy sikerű produkcióval kápráztatta el a publikumot, bevonva a műsorba a vállalkozó kedvű gyermekeket, akik szemmel láthatóan nagyon élvezték a közös szereplést.

Ezt követően a hatvani Dalvarázs Kórus lépett fel Földesi Korsós Andrea vezetésével. A formáció sok, sikeres televíziós szereplést tudhat maga mögött, itthoni és külhoni színpadok megtapsolt fellépőikét tartják őket számon. A vasutas művelődési házban megrendezett karácsonyi ünnepségen is nagy sikert arattak. A közönség jó néhány számot együtt énekelt a kórussal.

A műsort Teréki Beáta aerobik formációja zárta. A Pulzus csoport nemrég a Gentben megrendezett világbajnokságon negyedik, hatodik és hetedik helyen zárta a megmérettetést a nagyon erős és népes nemzetközi mezőnyben. Bemutatójuk ezúttal is fergeteges sikert aratott.

A MÁV-Volán közös hatvani karácsonyáról minden résztvevő ajándékkel térhetett haza, ezáltal is emlékezetessé téve az ünnepi műsort.

Fotó: Albert Péter