Hétfő délután a Hatvani Kossuth Lajos Általános Iskola diákjai érkeztek a hatvani jégpályára, hogy közösen sportolhassanak, korcsolyázhassanak. Nem várt meglepetés érte őket, hiszen az egyikük, Farkas Noémi épp a tízezredik volt, aki ebben a szezonban a pályára lépett. Horváth Richárd köszöntötte, aki emléklapot, bögrét és egy bérletet is ajándékozott a szerencsés diáknak. A hatodik osztályos lány még óvodás korában ismerkedett meg a korcsolyázással, azóta ha van rá lehetősége, szívesen űzi ezt a sportot. – Nagyon gyakran ellátogatok a jégpályára, ugyanis nagyon szeretek mozogni, itt mindig jó a hangulat. Korizás közben sokat nevetünk a barátaimmal és mindig jól érezzük magunkat – emelte ki Farkas Noémi.

A polgármester elmondta, hogy a tavalyi évhez képest is előbb érték el a tízezredik látogatót, ami jól jelzi, hogy egyre népszerűbb a hatvani jég. – Nagyon nagy siker a pálya, az idén még többen látogatnak el ide hozzánk, rekordokat döntünk. Arra biztatok minden hatvanit és a térségben élőt, hogy látogasson el ide, a jégpályára – fogalmazott a polgármester.

A polgármester felhívta a figyelmet arra, hogy a pálya január 30-án zár, így még mindig van lehetőség a kikapcsolódásra azoknak, akik szeretnének még ebben a szezonban korcsolyázni egyet a főtéri jégpályán, mindezek mellett minden pénteken jégdisco várja a látogatókat.