A nagygombosi Vad Ló Ranch adott otthont a Hatvani Gigászok szezonzáró ünnepségének. A program résztvevői értékelték és kielemezték az elmúlt éveket. Fotókat is vetítettek a jégkorongcsapat emlékezetes közös pillanatairól, illetve a kezdetekről. A rendezvényen a Hatvani Gigászok az ötéves aktivitásukat is ünnepelték. Horváth Richárd polgármester szerint fontos, hogy erős és eredményes sport, illetve civil szervezetek legyenek a városban.

– Van egy nagy közös álmunk és célunk a jégkorongosokkal. Szeretnénk, ha épülne a városban egy jégcsarnok. Sok munka áll a háttérben, már elkezdtük gyűjteni a TAO támogatásokat. A tervek szerint minimum a TAO fele összegyűlik még idén. A szerződéseket már előkészítettük – mondta Horváth Richárd polgármester.

Szőke Attila kifejtette, hogy nagyon produktív szezont zártak, illetve rengeteget fejlődtek a csapatok az évek alatt.

– Szeretnék kiemelni hat Totyogó Tornát, ahol fantasztikus és kitartó csöppségek léptek a pályára, akik szépen jégkorongoznak. Nagyon büszke vagyok, a gyerekekre akik, minden reggel megjelentek az edzéseken.  Hóban és esőben is kitartottak a gyakorlás mellett és szorgalmasan eljöttek a korai időpontban tartott órákra – részletezte Szőke Attila, a Hatvani Gigászok szakmai igazgatója. .

Az évzáró gálán emlékplakettekkel, díjakkal és serlegekkel jutalmazták a játékosokat és elismerték a kitartó munkájukat. Kolozsvári Angelika már a kezdetektől erősíti a Hatvani Gigászokat a jégen. A csapatkapitány úgy véli, hogy az elmúlt szezonban kiemelkedően jól teljesítettek.

– Nagyon nehéz volt az elején, de tetszett a kihívás. Rengeteget edzettünk, hogy minél jobbak legyünk és ügyesen mozogjunk a pályán. Sokat kellett tanulni az iskolában is és szabadidőnkben állandóan a jégen voltunk, de minden percét élveztük, így mondhatni a sportnak élünk – mondta Kolozsvári Angelika, a Hatvani Gigászok csapatkapitánya.

A hatvani gigászcsapat a 2018-2019-es szezont lezárta. A sportolók a jövőben folyamatosan azon dolgoznak, hogy nagyobb sikereket érjenek el és még többet fejlődjenek.

Fotó: Albert Péter