Bő két év után vasárnap végre ismét az NB III-ban küzdhet az FC Hatvan csapata, akik a Keleti csoport 1. fordulójában az ESMTK otthonában lépnek pályára.

Török László vezetőedző bízik a sikeres szezonkezdetben. – Az első mérkőzés mindenki számára nagyon fontos. Az ESMTK-nál a dobogó elérése a célkitűzés, nyilván kezdésként szeretnék otthon tartani a három pontot, de ehhez nekünk is lesz egy-két szavunk. Nem igazán ismerjük az erzsébetieket, de úgy gondolom, nem fognak egymásnak ugrani a csapatok. Küzdelmes, magas színvonalú meccset várok – részletezte Török László vezetőedző.

Az FC Hatvan keretében Simon Mátyás, Czibolya Gábor, Ács Ádám és Mundi Zoltán sérüléssel bajlódik. A várható kezdőcsapat: Tajti B. – Labát K., Bárkányi A., Gál M., Karácsony D. – Fék Zs., Szabó R. – Szabó D., Sárközi Sz., Torda P. – Durázi D.

A XX. kerületiek a hivatalos honlapjuk tanúsága szerint nem csinálnak titkot abból, hogy fel szeretnének jutni az NB II-be, ennek érdekében történtek nyáron a játékosmozgások.

A két csapat legutóbb a 2016–17-es szezonban találkozott egymással, szintúgy az NB III Keleti csoportjában, akkor két döntetlen született, az ESMTK pályaválasztásával 2–2, míg Hatvanban 1–1.

A vasárnap, 17 órakor kezdődő találkozót Katona Balázs vezeti majd, segítői Marozsi Gábor Bence és Topálszki Szabin lesznek.

Az FC Hatvan 2019/2020 – az őszi szezonjának első meccse ma 17 órakor kezdődik az  Ady Endre úti ESMTK-stadionban.

Forrás: fchatvan.hu