Közgyűlést tartott a Gáspár András Bajtársi Egyesület, miután Füzér László, az egyesület elnöke nemrég lemondott. Döntését az új munkája miatti összeférhetetlenséggel indokolta. A tisztújító eseményen miután megállapították, hogy határozatképesek, megválasztották a felügyelőbizottság elnökét, Kis Endre nyugállományozott rendőr alezredest, valamint a tagokat, Kestler Tamás nyugalmazott ezredest és Laczik Istvánt nyugállományozott őrnagyot. A közgyűlésen alelnököknek Földesi Attilát nyugállományozott őrnagyot és Kőszegi Ferencnét, elnöknek pedig Barta Jánost nyugállományozott alezredest választották meg. Az új elnök elmondta: célja, hogy Gáspár András nevéhez méltóan folytassák eddigi tevékenységeiket.

A tervek adottak, hiszen van egy régi, bevett szokásunk, amit az előző elnökség magas szinten teljesített, ezt a színvonalat mindenképp szeretnénk megőrizni. Hogy hogyan tudunk még esetleg más programokat beiktatni ebbe a sűrű, rendezett programba, majd az elnökség leül, és megnézzük, hogy milyen lehetőségek vannak – fogalmazott.

A közgyűlésen Horváth Richárd polgármester köszöntötte a szervezet tagjait, aki elmondta: az egyesület fontos szerepet tölt be Hatvan életében, aktívan vesz részt városi eseményeken. Az Egyesületi Délután során még Tomcsányi Andrea rendőr őrnagy tartott előadást Hatvan bűnügyi helyzetéről, valamint a biztonságos közlekedésről.

Fotó: Albert Péter