Vasárnapig lehet kitölteni a Hatvani Konzultációt, az íveket mindenhova eljuttatták a Hatvani Városvédő Egyesület tagjai és aktivistái, de folyamatosan standolnak Óhatvanban és Újhatvanban is, hogy bárki elmondhassa a véleményét a várost érintő ügyekről. A szervezet már második alkalommal kérdezi meg a hatvaniakat, ezúttal azokról az intézkedésekről, irányokról, amelyeket a válságban is kiemelten fontosnak tartott a városvezetés. Juhász Józsefné azt mondta: szívesen válaszolt a kérdésekre. – Mindennel elégedett vagyok, egyetlen meglátásom volt, amit le is írtam, amin szerintem lehetne változtatni, remélem ezt majd figyelembe veszik – mondta.

Az óhatvani postához Horváth Richárd polgármester, a Hatvani Városvédő Egyesület elnöke is kilátogatott, hogy személyesen is meghallgassa a lakosok véleményét. Azt mondta: ebben a konzultációban szeretnék megtudni, hogy a hatvaniak mit gondolnak a városról és a válságkezelésről, valamint arra is választ várnak, hogy a lakosok hogyan látják Hatvan jövőjét. –Nagyon fontos, hogy mi hatvaniak együtt döntsünk, nekünk ne mások mondják meg, hogy mi a jó, hanem mi, itt helyben döntsük el, hogy mit gondolunk a városról és milyen irányba menjen Hatvan. Ehhez várjuk a lakosok segítségét, ezért is szeretném, hogy minél többen kitöltenék a Hatvani Konzultációt – hangsúlyozta.

Az íveket nemcsak a standoknál, hanem online is ki lehet tölteni. Erre a www.hatvanikonzultacio.hu oldalon keresztül van lehetőség május 28-ig.

Fotó: Albert Péter