Nem múlhat el a hatvani nyár Jam Garden koncertek nélkül. Így nemsokára fellépők hada váltja majd egymást péntek, és szombat esténként a színpadon.

Az országos hírű együttesek mellett a hatvani, és a környékbeli zenekarokkal is találkozhat majd a közönség – mondta Valló Ede, a Grassalkovich Művelődési Ház igazgatója, Kommentár című műsorunkban. – Nagyon jó csapatok jöttek össze, minőségi, zenei programmal. Persze itt lesznek a régi hatvani zenekarok is, mint a Lator Blues Band, vagy a Treff. Ez utóbbi formáció a Hatvani Szimfonikusokkal ad majd koncertet. A pénteki napok így épülnek fel. A szombatokra pedig olyan zenekarokat kerestünk, akik jó minőséget képviselnek, és a nagyközönség igényeihez is igazodnak – részletezte.      

Valló Ede azt is elmondta, hogy a Jam Garden koncertsorozatát a Maszkura és a Tücsökraj zenekar nyitja meg, június 14-én, pénteken, este 8 órától. Ez a koncert is ingyenes, azonban lesznek olyan programok is, amelyek jegyvásárláshoz kötöttek. A kulturális intézmény igazgatója hangsúlyozta, ezekre az eseményekre ajánlott előre megváltani a jegyeket, mert az online felületen kedvezményes árakkal találkozhatnak az érdeklődők.

A programsorozat első hétvégéjétől egy óriási ledfal is várja majd az érdeklődőket. – Délután 3 órakor, a Magyarország-Svájc futballmérkőzést közvetítjük majd, a Labdarúgó Európa Bajnokság helyszínéről, egy nagyméretű ledfalon. Ez lesz az első meccs, amit meglehet majd tekinteni nálunk, és ezután az összes EB küzdelmet vetítjük majd. Minden nap, 3 órakor, 6 órakor, és este 9-kor – mondta.        

Hozzátette, nemcsak a meccseken lehet majd szurkolni. Az olimpiai játékok egy részét is megtekintheti majd a közönség, ugyanis a magyar érdekeltségű sportszámok is láthatóak lesznek majd a ledfalon. A nyári programsorozatról a Jam Garden Facebook oldalán részletes információk találhatóak. 

A teljes beszélgetés ezen a linken tekinthető meg:

KOMMENTÁR – 619 – Valló Ede: Jam Garden 2024. (youtube.com)

Kezdő kép: archív