Eredményes napot tudhat maga mögött a Hatvani Thai Box Klub öt fős csapata, ugyanis a társaság tegnap kiváló eredményeket ért el a zalaegerszegi X-Fight Code nemzetközi thai box versenyen.

A megmérettetésen öt különböző ország versenyzői vettek részt, a hatvaniak azonban nem ijedtek meg a ringben az ellenfeleiktől. A 14 év alatti gyermekek a combrúgásos kick-box, míg a 14 év feletti versenyzők a K1 szabályrendszere szerint játszottak. – Felnőtt kategóriában szenzációs küzdelemmel első helyen végzett Penczi Andrea mínusz 69 kg-os kategóriában. Nagyszerűen szerepelt Vinczeffy Gergely ifjúsági versenyzőnk is, aki csak a döntőben egyszer kapott ki, így második lett a dobogón. Kevés tapasztalattal indult, mégis remekül teljesített Hodor Brigitta a K1-es mérkőzésekben, ő is második helyen végzett. Ezen kívül nagyon büszkék vagyunk a serdülő versenyzőinkre, Hodor Gergőre és Mózes Martina, akik harmadik helyen végeztek a gyermek kick-light kategóriában – részletezte Hatvani Ferenc, a Hatvani Thai Box Klub elnöke.

Hozzátette: a versenyzők nagyon jól érezték magukat, egy kis izgatottság után teljesen felvették a verseny hangulatát. – A lelkesítés és biztatás hatására minden versenyzőnk bátran harcolt a ringben, szép játékokat mutattak be és kitűnő eredményeket hoztak a mérkőzéseken – közölte az edző.