A bajnokság kezdetétől érezhető volt, hogy ez egy nagyon nehéz mérkőzés lesz, hiszen a százhalombattaiak is ugyanúgy szeretnék megnyerni a bajnokságot, mint a hatvaniak. Ennek fényében nehezen indult a mérkőzés, húsz percnek is el kellett telnie, hogy két góllal is vezessenek a hatvaniak.  Végül teljesítették a kitűzött célt, itthon tartották a két pontot. – Sajnos az elején sok technikai hibánk volt. Egyrészt a lerohanásokban nagyon siettünk, sok volt a leütés, viszont szerencsére nem ment el annyira az ellenfél, hogy ez befolyásolja a végeredményt – fogalmazott Blaskó Viviána.

– Nagyon nehezen tudtuk elindítani a játékot, látszódott a lányokon, hogy idegesek, kapkodtak, a taktikát nem igazán betartva játszottak az elején. Szokatlan volt nekik, hogy egy elég komoly, magas fallal álltak szemben az átlövőink a klasszikus értelemben véve nem tudtak úgy érvényesülni. Próbáltuk hajtani az ellenfelet, egy az egyben, test a test küzdelemben, fárasztani őket. Kapuban is úgy gondolom, hogy jól működtünk, úgyhogy összességében, csapatként nyertünk. Közel sem volt olyan szép, mint a Csömör elleni győzelem, viszont a csapat megmutatta megint egy másik oldalát és küzdésből is jelesre tudtak vizsgázni – értékelte Bárány Zsolt edző a mérkőzést.

Most hétvégén Gödre utaznak a lányok. Az edző szerint talán egy még erősebb csapat az ottani és az is hátrány, hogy idegenben játszanak. Kemény meccsre számítanak és arra, hogy elhozzák a két pontot.

forrás: hkszse.hu