A hatvani jégpálya idén is töretlenül népszerű, az ünnepi időszakban is nagyon sokan gondolták úgy, hogy a jeges sportot választják. Az önfeledt szórakozás során azonban gyakran megtörténik, hogy a látogatók elhagyják néhány személyes tárgyukat, így például kesztyűk, sapkák, tornazsákok is jóideje várják gazdájukat. – A takarító személyzet és a látogatók is rendszeresen észreveszik az elhagyott tárgyakat, ezeket általában a jegypénztárnál adják le. Az elveszett holmik között általában téli ruhadarabok vannak, de egy jégkorcsolya, egy fehér kulacs, egy sporttáska vagy egy fekete ásványkarkötő is keresi gazdáját. Az elveszett tárgyakért a jégpálya jegyirodájában illetve az önkormányzat ügyfélszolgálatánál lehet érdeklődni – mondta Kovács Péter rendezvényszervező.

Emellett érdemes megjegyezni, hogy a személyes értéktárgyak megőrzésének egyszerű módja lehet az öltözőben lévő szekrények használata, amely 500 Ft ellenérték után használható, s a pénzösszeg a kulcs leadásakor visszajár.

A jégpálya tehát január 30-ig továbbra is várja a szórakozni vágyókat a főtéren, ahol az adventi vásárhoz köthető faházak már bezártak, azonban a kürtőskalácsos üzlet mindennap 13 órától 19 óráig továbbra is nyitva tart.