Immáron ötödik alkalommal szervezték meg a női futball csoportmérkőzéseket a Karácsonyi Labdarugó Kupán. Az idei évben is a hölgyek indították a négy napos sporteseményt. Az első meccsek már kora délelőtt megkezdődtek a Hatvani Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola tornatermében, s délután már az alsó- és felsőházi rájátszásokon szurkolhattak a futball rajongói. A harmadik és negyedik helyezésért a Héhalom SE és Kék Duna SE csapatai vívhattak meg. A meccs eredménye 1:1 döntetlen volt a játék végére, így a büntető rúgások alapján dőlt el, hogy a bronzérmet a Kék Duna SE vihette el, míg negyedikként a Héhalom SE végzett.

A döntőt az Amazon SE és a Kelen SC játszotta.  A két csapat között kemény csatában dőlt el, hogy ki viheti haza a legjobbnak járó kupát. Az első gólt az Amazon SE játékosa Nagy Margaréta rúgta, de az ellenfél játékosa Kókány Regina hamar visszavágott. A meccs vége felé a harmadik mindent eldöntő gólt Orosz Katalin rúgta, aki a Kelen SC labdarúgója. Így az eredmény 2:1 lett, s így már második alkalommal lett a legjobb női csapat a Kelen SC a Karácsonyi Labdarúgó Kupán.

A nap végén díjazták a legjobb játékost is, aki Szabó Tímea lett a Kelen SC sportolója. A legjobb kapusnak járó díjat Tóth Renáta az Amazon SC kapusa vehette át. A gólkirálynő címet Franka Nikoletta a Héhalom SE labdarúgója nyerte el. A legsportszerűbb csapat díját pedig a Kék Duna SE csapata vehette át.

Csütörtöktől a férfiak folytatják a küzdelmeket, reggel nyolc órától este tíz óráig csakis a focié lesz a főszerep a Kodály tornatermében.