A Magyar Turizmus Kártya sokoldalúan felhasználható több mint egy éven keresztül. A Hungary Card Basic 2020 (8000 Ft) kártya felmutatása kedvezményt biztosít szálláshelyeken, éttermekben, rendezvényeken, színházakban, de egy balatoni hajózás, múzeumi látogatás vagy strandolás alkalmával is.

A Hungary Card Plus (14000 Ft) választása esetén a kártyán felül további lehetőségek állnak rendelkezésre a mellékelt papír szelvényfüzet segítségével. Több alkalommal is lehet árengedményes jegyet vasúti vagy Volán autóbuszjáratokra váltani. 50 %-os jegyvásárlást biztosít számos termál- és gyógyfürdőbe, illetve többször is igénybe vehető dunai sétahajózásra.

A kártya bármely típusát választja, az internetes regisztráció után további e-szelvények kerülnek a birtokába 10-100 %-os kedvezményeket biztosítva a kultúra, színház, rendezvény, fürdő, közlekedés, étterem és egyéb kikapcsolódási lehetőségek kategóriájában.

Aki 2019-ben vásárolt ilyen kártyát, 2020. január 31-ig kedvezményesen juthat hozzá az új Hungary Cardhoz.

A kártyával kapcsolatban érdeklődni a Tourinform Hatvan irodában lehet. Itt meg is vásárolhatja a Hungary Card Basic vagy Plus változatát.

 

Kezdőkép forrása: google.com