December végén kezdődik a Karácsonyi Teremlabdarúgó Kupa. A sporteseményre amatőr focicsapatok jelentkezését várják. A rendezvényt az FC Hatvan és a Hatvani Média és Rendezvényszervező Nonprofit Közhasznú Kft. szervezi – mondta a helyi futball club elnöke. Ofella Zoltán hozzátette: az a cél, hogy az amatőr csapatoknak egy önfeledt, baráti találkozót biztosítsanak. Az elnök azt is elmondta, hogy nemcsak férfisportolók nevezését várják.

Női focicsapatok jelentkezését is várjuk, a mérkőzések első napja az övék. A másik három napon a fiúké lesz a főszerep, lesznek szenior és felnőtt, férfi kategória” – részletezte.

A Karácsonyi Teremlabdarúgó Kupának 40 éven keresztül Sánta Gyula volt a főszervezője, aki 2020-ban hunyt el. Az idei Teremlabdarúgó Kupát az ő emlékének ajánlják. A rendezvény december 27-én kezdődik és 30-ig tart majd, a Hatvani Sport – és Rendezvénycsarnokban. Szurkolóknak ingyenes az esemény. Hamarosan bővebb információk olvashatók majd a szervezők honlapjain és a Facebook-on is.