A Téli rendezvénysorozat a jégpálya megnyitásával veszi kezdetét. Jó ütemben haladnak a pálya építésének munkálatai: a hétvégén elkezdték a jegelést, jelenleg pedig az utolsó simításokat végzik. Az ünnepélyes megnyitó november 28-án, szombaton 19 órakor kezdődik: fellép az Irigy Hónaljmirigy, valamint látványos jégrevüt mutat be az Art on Blades csapata.

– Újdonság, hogy idén családbarátabb árakat szabtunk a belépőknek, így még több sportolni vágyó számára válik elérhetővé a jeges szórakozás. Lecsökkentettük az árakat, valamint bevezettük 12 éves korig a gyerekjegyet – tájékoztatott Horváth Richárd polgármester.

Emellett a hatvani és a környező oktatási intézmények diákjai kedvezményesen korcsolyázhatnak a hatvani jégpályán. A nagy sikerű intézményi korcsolyázásra idén is lesz lehetőség minden hétköznap 8-15 óráig, 200 forintért korizhatnak a diákok.

Ebben az esztendőben is lesznek kísérő programok. A szezonban péntekenként jégdiszkók várják a korcsolyásokat. Lesz Mikulás, karácsonyi, valamint pótszilveszteri party is. A jégpálya ebben az évben új elrendezést kapott, és a jó tulajdonságai is megmaradtak: fűtött, fedett öltöző és büfé várja a korcsolyázókat. Itt lesznek a pingvinfigurák, segítségükkel a gyerekek biztonságosabban tudnak siklani a jégen.

Ebben az évben is lesz 0. nap, november 27-én, amikor is az önkormányzat Fidesz frakciójának támogatásával ingyen korcsolyázhatnak a hátrányos helyzetű hatvani oktatási, nevelési intézményekbe járó gyermekek.

A november 28-ai megnyitót jégdiszkó zárja, ahol Dj Papas és Dj Gézu zenél majd a korcsolyázóknak.

A jégpálya és a karácsonyi vásár miatt forgalmirend-változás lesz a Kossuth téren. A korcsolyapálya melletti szakaszon nem lehet majd autóval átjárni, a forgalmat a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal épülete előtti szakaszra terelik át.

jégpálya

jégpálya

jégpálya