A hatvani jégpálya évről évre egyre sikeresebb, a létesítmény látogatottsága ebben a szezonban már bőven túlszárnyalta a tízezret is. A város oktatási intézményeiből rendszeresen kijárnak a gyermekekkel sportolni, de a fiatalok és családok körében is közkedvelt a korcsolyázás. A legkisebbeknek a pingvinek segítenek boldogulni a jégen, de akik már évek óta rendszeresen visszajárnak a hatvani pályára, azok már könnyen siklanak rajta.  A létesítményben rendszeresek a szórakoztató programok is, így legközelebb január 19-én szombaton a Jégpályák Éjszakáján bulizhatnak a hatvaniak a pályán. – Szombaton a program 19:30-kor jégdiscoval kezdődik, majd 22 órától izgalmas hoki meccsek várhatóak a hatvani gigászok és az amatőr jégkorongozók között – mondta Kovács Péter, szervező.

A jégkorongsport népszerűsítése és szervezése egyébként országos viszonylatban is egyedülálló a városban. A Hatvani Szent István Általános Iskolában és a Hatvani Gigászok csapataiban is folyamatosak a kemény edzések, épp ezért egyre szebb teljesítmények is születnek, mely a város hírnevét öregbíti tovább.

A Jégpályák Éjszakáján a Magyar Jégkorong Szövetség nyereményeket is felajánlott, így a sporteseményen ajándékokat is kiosztanak majd.