Izgalmas mérkőzéseket láthattak a nézők a II. Amatőr Kispályás Jégkorongbajnokságon. Az utolsó játéknapon a négy legjobb csapat feszült egymásnak a jégen. A bronzmérkőzést a Pingvinek az Itt a piros, hol a piros csapatával vívták, ahol 9:2 arányban a Pingvineknek sikerült nyerniük, így ők állhattak a dobogó harmadik fokára.

A döntő meccsen az együttesek bravúros passzokkal és gólokkal örvendeztették meg a nézőket. A Vakundok az Ice-Stars csapatával küzdött az első helyért. A kiélezett küzdelemben végül a tavalyi bajnokok alulmaradtak, így 5:7-es eredménnyel az Ice-Stars vihette el a legjobbnak járó díjat.

Tóth Attila, a győztes csapat játékosa szerint a sikerük titka abban rejlik, hogy ebben a szezonban lehetőségük volt rendszeresen összejárni a csapattagokkal edzeni.

A díjátadón a legjobbaknak járó érmeket és emléklapokat Horváth Richárd polgármester adta át, valamint a 3. helyezett a Sprint Sportbolt, a 2. helyezett a Grassalkovich Étterem, az 1. helyezett pedig a mátraszentistváni Sípark ajándékát vehette át.

 

– Ebben az évben is sikeresen zártuk a bajnokságot. Örömmel mondhatom el, hogy a nyolc induló csapat mindegyike remekül helytállt, és meg kell állapítanom, hogy idén sokkal felkészültebben érkeztek. Bízom benne, hogy jövőre is legalább ekkora érdeklődés övezi majd a rendezvényt – fogalmazott Kovács Péter szervező.

A díjátadó után, a korcsolyázók vehették birtokukba a jeget. A hatvani jégpálya is csatlakozott a Magyar Jégkorong Szövetség kezdeményezéséhez, így a Jégpályák Éjszakáján 23 óráig korcsolyázhattak a sportolni vágyó látogatók.