Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2020. január 30-án (csütörtökön) 10.00 órakor a Hatvani Polgármesteri Hivatal emeleti nagytermében (3000 Hatvan, Kossuth tér 2.) közmeghallgatást tart, melyre tisztelettel meghívja Hatvan város lakosságát.

2020. január 27-én (hétfőn) 16.00 óráig lehetőségük van az állampolgároknak arra, hogy a közmeghallgatásra vonatkozóan önkormányzati ügyekben írásban kérdést tegyenek fel, amelyet a Hatvani Polgármesteri Hivatal Jegyzői Irodájához (postacím: Hatvani Polgármesteri Hivatal, 3000 Hatvan, Kossuth tér 2.; e-mail cím: jegyzo@hatvan.hu) lehet eljuttatni. Az írásban feltett kérdésre a közmeghallgatáson válaszolni kell, ha a kérdező a közmeghallgatáson jelen van. Amennyiben a kérdező nincs jelen a közmeghallgatáson, vagy a kérdés összetettsége, illetve a kivizsgálásra fordítandó idő miatt ez szükséges, úgy részére a közmeghallgatást követő 15 napon belül írásban érdemi választ kell adni.

Lehetőség van továbbá arra azoknak, akik szeretnének részt venni, hogy 2020. január 29-én (szerdán) 16.00 óráig a Jegyzői Irodán írásban bejelentsék a közmeghallgatáson történő felszólalási szándékukat a fenti elérhetőségeken. A közmeghallgatáson a polgármester először a felszólalási szándékukat előre bejelentőknek adja meg a szót a szándék bejelentésének a jegyzőhöz történt megérkezésének időrendjében, ezt követően a közmeghallgatáson történő jelentkezés sorrendjében.

 

Kezdőkép: archív