Advent harmadik vasárnapjához közeledve, a Téli Rendezvénysorozat tovább folytatódik. Ma Janicsák Veca hozta el legismertebb dalait a Kossuth téren felállított színpadra. A kihagyhatatlan Most múlik pontosan című dal feldolgozása mellett, a Szeretek élni című slágerét is elénekelte, ami hűen tükrözi az énekesnő életigenlő gondolkodását. Bár kislánya tavaly decemberben született, a fiatal anyuka csupán hat hétig pihent, ezt követően újra belevetette magát a munkába, hiszen – mint mondta – édesanyja mindig arra nevelte, hogy a megélhetésért dolgozni kell. A folyton mosolygó énekesnő elárulta, hogy már nagyon várják az első karácsonyt Emmával.

– Idén kicsit minden más lesz. Épp beszélgettük a párommal, hogy az utóbbi években kicsit beleuntunk már a karácsonyba, valahogy nem volt meg a varázsa. Mióta én is anyuka lettem, teljesen átértékelődött ez bennem, és izgulva várom, hogy a kislányom hogyan bontja majd ki az első ajándékát – mesélte.

Veca saját bevallása szerint sosem érezte magát sztárnak, számára az a fontos, hogy a közönség elégedett legyen az előadásával és a zenéi boldogsággal töltsék el őket. A hatvani hallgatóság pedig nagyon jól érezte magát a koncerten. Molnár Róbert és Molnár Róbertné végigtáncolták a repertoárt. A hölgy és a férje éppen fiukhoz látogattak a városba, mikor belecsöppentek a programba. Régen ismerik már az énekesnő dalait, és a tehetségkutatót is végig követték, amikor versenyzett.

A programok holnap folytatódnak. A Grassalkovich-kastély dísztermében 17 órától a Polifónia Vegyeskar és a Semmelweis Kamarazenekar koncertjét tekinthetik meg, ezt követően pedig 18 órakor Fatalin Helga evangélikus lelkész meggyújtja a város adventi koszorújának harmadik gyertyáját.