Látványos és gólzáporos összecsapásokkal indult a III. Hatvani Amatőr Jégkorongbajnokság. Az Egri Vitézek éremért jöttek vissza Hatvanba, hiszen két éve a bronzmérkőzés előtt vissza kellett lépniük a játéktól. Ennek megfelelően elszántan kezdtek és magabiztos játékkal, veretlenül lőtték tovább magukat az elődöntőbe.

Mellettük az Itt a piros, hol a piros is biztató játékot mutatott, egyedül az Egri Vitézek utasították maguk mögé a bajnokság korábbi bronzérmesét. Az Ütős Hatos magabiztosan gázolt át a monori csapaton a nyitómeccsen, a hatvani gárdát erősíti a torna szervezője, Kovács Péter is. Azonban a folytatás kevésbé volt eredményes számukra, de a harmadik helyre így is odaértek csoportjukban.

Nyolc csapat jelentkezett a megmérettetésre. Püspökladányból, Lőrinciből, Egerből, Monorról, Jászberényből is neveztek a hatvani együttesek mellett.
Kedden a B csoport mérkőzései zajlanak, szerdán és csütörtökön rendezik meg az elődöntőket, szombaton pedig eldől a végső sorrend a bajnokság döntőjében.