Rengetegen vettek részt a Liszt Ferenc Vasutas Nyugdíjas Klub születésnapi programján, melyet a Daliban rendeztek meg. Az esemény célja az volt, hogy együtt köszöntsék fel azokat, akik nemrégiben kerek évszámot töltöttek be. Horváth Richárd polgármester beszédében arra hívta fel a figyelmet, hogy fontos átadni magunkat az örömmel teli pillanatoknak és megélni a boldog eseményeket.

– Szeretném, ha erre a pár órára elfelejtenék a gondjaikat, hiszen ünnepelni gyűltünk össze és jól érezni magunkat. Arra kérek mindenkit, hogy gondoljuk a jó dolgokra ,és az önfeledt pillanatokat őrizzük meg, hogy később erőt meríthessünk ezekből – részletezte.

A Berkes Jánosné kiemelte: a klubban már hagyománynak számít a közös ünneplés és a jövőben is nagy hangsúlyt fektetnek a közösségi programok szervezésére.

– A klubban nagyon mozgalmas életet élünk, állandóan készülünk valamilyen rendezvényre. A keddi napokon rendszeresen előadásokon veszünk részt, valamint színházba is gyakran járunk. Mindezek mellett a tánccsoportunk és az énekkarunk is rendszeresen kap fellépési lehetőséget. Nagyon szeretjük ezt a nyüzsgést és mindig jó hangulatban zajlik az együtt töltött idő – mondta Berkes Jánosné, a Liszt Ferenc Vasutas Nyugdíjas Klub vezetője.

Az eseményen a klub tagjai versekkel köszöntötték az ünnepelteket, valamint egy paródiát is előadtak, Smidné Vereb Julianna pedig énekkel kedveskedett számukra. Ezt követően felköszöntötték azokat a klubtagokat, akik nemrégiben kerek évszámot töltöttek be, valamint tortával is megajándékozták őket.

Fotó: Albert Péter