Tavaly döntött úgy a hatvani kézilabdacsapat, hogy szebbé varázsolja az ünnepeket a rászoruló családoknak. Adománygyűjtést szerveztek, melynek segítségével nagyszámban tudtak élelmiszert eljuttatni oda, ahol a legnagyobb szükség van rá. Így például 82 kilogramm cukrot, 50 liter olajat és 35 kilogramm konzervet gyűjtöttek össze. A múlt évi sikeres adományozást követően úgy gondolták, idén is megismétlik az akciót. – December 1-jén a férfi csapatunk, és december 8-án a női csapatunk szezonbéli utolsó hazai mérkőzésén szervezzük meg a gyűjtést. Most is várunk minden támogatót, illetve adományozót, aki szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy rászoruló családok ünnepét szebbé tegyük. Az adományokat a pálya szélén található standon lehet majd leadni Abonyi Tündének, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat intézményvezetőjének, mindkét napon – tájékoztatott Szombati Lajos, a Hatvani KSZSE alelnöke. Hozzátette: amennyiben valaki nem tartós élelmiszerrel szeretne, hanem pénzbeli támogatással szeretne segíteni, arra is lesz lehetősége.

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is van lehetőség licitálni december 10-ig, méghozzá a Veszprém KSE hivatalos, játékosok által aláírt mezére.

A férfi csapat december elsején, délután háromkor a ContiTech FKSE-Algyő csapatát fogadja, míg december 8-án, délután kettőkor a női csapat a Hevesi SE gárdával játszik a Kodályban.

 

Kezdőkép: archív