Megrendezték az első hatvani Hyundai Klub találkozót, ami egyben a márkakereskedés és a FORD HATVAN szerviz nyílt napja is. Az esemény főként Hyundai és a Ford tulajdonosoknak szólt, de minden érdeklődőt szívesen láttak.

A találkozó fő célja a kapcsolatépítésen kívül az volt, hogy az ősz beköszöntével az autók téli felkészítésére is felhívják a tulajdonosok figyelmét. – Mi is részt veszünk a Látni és látszani kampányban, amely keretében minden olyan autót átvizsgálunk, amelyet nálunk szervizelnek – részletezte Képe Tibor, a Hyundai Hatvan Márkakereskedés üzletvezetője. A találkozón több autóversenyző is részt vett, így Nagy Dániel és Magyarország egyik legfiatalabb pályaversenyzője, Szomszéd Lali is.

A fiatal fiú elmondta, 11 éves korában tanult meg vezetni és egyre komolyabban érdekli ez a sport. Imádom az autóversenyzésben a„test test elleni” harcot. Kisebb koccanásaim is voltak már, de ez benne van ebben a sportban. – részletezte Szomszéd Lajos.

Az eseményen bemutatkozott a magyar és Európa bajnok Gender Racing Team, amely elhozta és prezentálta a Forma3-as versenyautót. Az eseményen tesztvezetésre is lehetőség volt: a Ford és a Hyundai legújabb modelljeit lehetett kipróbálni.

Fotó: Bajzáth Gergő