A Hatvani Gigászok megalakulása sikertörténetként indult, és az egyesület növendékei folyamatosan edzenek és fejlődnek, illetve nagy terveik vannak a jövőre nézve. Hatvanban országos szinten is nagyon erős a jégkorongsport népszerűsítése és gyakorlása. Olyannyira, hogy a már évek óta stabilan fejlődő Hatvani Gigászok gyermekei egyre nagyobb sikereket érnek el. Így van ezzel Jónás Titanilla is, aki szombaton felhúzhatja a címeres mezt, ugyanis a magyar női U14 válogatott csapatában fog játszani az osztrák női U14-es válogatottal.

Szőke Attila kifejtette, hogy egy ilyen kis klubból bekerülni a válogatott csapatba hatalmas siker és ez nagy büszkeség a Hatvani Gigászok számára. – A csapatnak minden hónapban van egy összetartás elnevezésű mérkőzése, ahol a lányok teljesítményét megfigyelik a válogatott edzők és a szakvezetők. Továbbá a kiválasztásban fontos szerepet tölt be a gyerekek egész éves aktivitása is – részletezte a Hatvani Gigászok edzője.

Jónás Titanilla elmondta, hogy a szülei vacsora közben újságolták el neki a nagy hírt, hogy kaptak egy levelet a jégkorong szövetségtől, melyben értesítik, hogy a magyar női U14 válogatott csapatában fog játszani. – Nagyon megörültem és meglepődtem, amikor megtudtam, hogy a válogatott csapatban fogok szerepelni. A Gigászok közül csak én kerültem be, így nagyon izgulok a mérkőzés miatt. Az edző is felhívott, hogy gratuláljon és megnyugtatott, hogy minden rendben lesz – részletezte Jónás Titanilla, a Hatvani Gigászok hátvédje.

Titanilla szombaton címeres mezben játszik. Beküldött fotó

Titanilla ikertestvérével együtt Leilával közösen kezdett el korcsolyázni és jégkorongozni, a barátnőik és az edző biztatásának köszönhetően. A lányok sokat dolgoznak azért, hogy ők legyenek a legjobbak és ennek meg is van az eredménye. Jónás Leila elmondta, hogy a játék közben teljesen kizárja a külvilágot és csak a mérkőzésre tud koncentrálni. – Nagyon sok új barátot szereztem a hokizásnak köszönhetően. Már az első pillanattól tetszik ez a sport. Sokszor iskola után vannak az edzések, amikre örömmel járok, mert nagyon szeretem csinálni. Gyakran elég zsúfolt a napom, de bármire képes lennék a jégkorongozásért – részletezte Jónás Leila, a Hatvani Gigászok hátvédje.

Leila és az egész csapat ott lesz a szombati megmérettetésen az Óbudai Jégcsarnokban, és teljes szívvel fogják buzdítani Titanillát a palánk másik oldaláról.