Az FC Hatvan már a 13. percben veszélyeztetett a rangadón, Kész Tibor húzott el a bal oldalon, két csellel belépett a 16-oson belülre, de középreadását Horváth mentette. Bő 10 perc múlva, Kész jobboldali beadására a rövid saroknál érkezett Czibolya Gábor és az ötösről a hálóba fejelt (0–1)!

A gólt követően a tárkányiak jöttek, Csóka 11 méteres lövése centikkel ment mellé. A 32. percben Czibolya ugratta ki Simont, aki a kapusra vitte a labdát, de a visszafutó védő becsúszva menteni tudott! A félidő végén még Montvai ügyeskedett, de mivel egy szöglet után kézzel továbbította a labdát a hálóba, gól helyett sárga lap lett a „jutalma”.

A szünet után Romhányi buktatta a kiugró Készt, amiért ő piros lapot kapott, a hatvaniak pedig szabadrúgást. Karácsony 17 méteres lövését Szalay kiütötte a jobb sarokból. A 63. percben Szabó Roland lábában volt a második, remek kiugratás után ziccerbe került a balösszekötő helyén, de lövését Szalay hárította. A 82. percben Hirschler gólját les miatt nem adta meg a játékvezető. A hajrában Horváth öklelte fel Ács Ádámot, amiért megkapta második sárgáját. Ezután a játékvezető le is fújta a meccset. Szombaton 16.30-kor újabb rangadó lesz, ahol  a 4. helyezett Maklárt fogadják a hatvaniak.

forrás: fchatvan.hu
kezdőkép: archív