Szombaton és vasárnap családi hétvégére várják a kikapcsolódni vágyókat a Népkertben. A szervezők két színpadot is felállítottak, ahol koncertek és egyéb érdekes előadások lesznek láthatóak. Június elsején például a Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznő, énekesnő Halász Judit koncertjén is részt vehetnek az érdeklődők, emellett Marvell szuperhősökkel is találkozhatnak. Hatvanba érkezik Rakonczay Gábor kétszeres Guinnes világrekorder és hatszoros óceánátkelő magyar hajós, aki egy motivációs előadást tart majd. Este pedig az UEFA Bajnokok Ligája döntőjét tekinthetik meg a szurkolók. A különleges élményt nagyméretű ledfalak garantálják majd. Az eseményen szakértői kommentátorként jelen lesz Zoran Spisljak, az FC Hatvan vezetőedzője, aki élőben elemzi a meccset. Mindezek mellett egy tippjátékon is részt vehetnek a szurkolók, amin értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Június 2-án a Buborék együttes tagjai szórakoztatják majd a kicsiket saját szerzeményű dalaikkal, de lesz bűvész show is, valamint Sterczer Hilda hegymászó Önmeghaladás című inspiráló előadását is meghallgathatják az érdeklődők. A fitt színpadon pedig mindkét nap a mozgásé lesz a főszerep, lesz például örömtánc, zumba, taekwon-do, és felnőtt-, valamint gyermekfitnesz is.

A családi hétvégén új élményeket szerezhetnek a látogatók, ugyanis lesz Ninja akadálypálya, mobil mászófal és kötélpálya, rekeszépítés és off-road pálya is. Megannyi interaktív programon vehetnek részt az érdeklődők a Népkertben, így az e-sport kedvelőiről sem feledkeztek meg a szervezők: VR Shark, mozgószékes autós szimulátor, Xbox 360 kiosk, Icaros Cloud – mind kipróbálhatóak lesznek Hatvanban. Mindezek mellett a helyszínen grafológus és karikatúrista várja az érdeklődőket, és lesz gyermek tűzoltópark, de viking bemutatót és családi focikupát is tartanak. Ételekből sincs hiány, a rendezvényre három nagykonyha is kitelepül, valamint lesz hot-dog árus is. Az édes ízek kedvelői pedig vattacukrot, mini fánkot, csavart fagyit és jégkását is vásárolhatnak.  Emellett különleges koktélok és sör is kapható lesz az eseményen. A Népkertben zajló programot június 2-án a Pesty Party Showband élő koncertje zárja.

A rendezvény részeként vasárnap a 20 óra 30 perctől a sportcsarnokban Szente Vajk Legénybúcsú című vígjátékát adják elő. A darab helyszíne egy szállodai szoba, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül, de a dolgok másképp alakulnak, mint szeretnék. Az előadásra jegyek még korlátozott számban kaphatóak a Tourinform Hatvan irodájában.

Kezdődkép: archív