Török László decemberi távozása után, Gulyás Gábor lett az FC Hatvan felnőtt csapatának vezetőedzője. A váci nevelésű sportoló játszott Tatabányán, Pécsen, Szolnokon, a BKV Előrében, Egerben és Berkenyén. Utolsó mérkőzése 2015-ben volt, az NB II-es Vác FC színeiben. A Nyíregyháza elleni idegenbeli Magyar Kupa-meccs (4–0) idején viszont már nemcsak játékosként tartozott a váciak kötelékébe, hanem edzői pályafutása is elindult, hiszen Sisa Tibor pályaedzőjeként is segítette a klubot, majd 2019 tavaszától vezetőedzőként irányíthatta a Vácot. Tavaly tulajdonosváltás történt itt, így Gulyás Gábor úgy döntött, hogy nem vállalja a továbbiakban a váci felnőtt csapat irányítását. 2019 őszén így az utánpótlás-nevelő Vác VLSE U15-ös, majd U16-os együttesénél dolgozott.

Nagyon nagy kihívás és nehéz feladat előtt állunk, főképp a tabellát és a sorsolást nézve, azonban jó felkészüléssel és jól összerakott csapattal, motivált játékosokkal nem lehetetlen küldetés a bennmaradás kiharcolása. A keretben lesznek változások, szeretnénk 3-4 játékost igazolni, ugyanakkor lesznek távozók is. A csapat összes őszi meccsét láttam videón, nem vagyok rossz véleménnyel ezek alapján az együttesről, úgy vélem, hogy a fiúk sokkal többre képesek annál, mint amit eddig mutattak – vélekedik az új edző.

A szakmai stáb további része változatlan, a kapusok felkészítéséért továbbra is ifj. Gömöri Ottó felel, míg erőnléti edzőként a továbbiakban is Bánszki Bence dolgozik az FC Hatvannál.

 

forrás: fchatvan.hu