A nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja a nemzetközi nőnap, amit március 8-án tartanak. Világszerte virágokkal, műsorokkal köszöntik a hölgyeket, így Hatvanban is készülnek erre a jeles alkalomra. Itt is rendszeresen tartanak városi programot is, tavaly Hajdu Steve színművész, valamint Csordás Tibi, a Fiesta egykori énekese szórakoztatta a közönséget. Az idei nőnap sem lesz eseménytelen Hatvanban, ismét együtt ünnepel a város március 8-án. Szerdán este hat órára várják a hölgyeket a Nagy Endre Rendezvényterembe, ahol ismét két fellépő kedveskedik a közönségnek – mondta Kiss Adrienn, a Hatvani Média és Rendezvényszervező Nonprofit Közhasznú Kft. szakmai vezetője.

Elsőként Beliczai Balázs humorista lép majd színpadra, ő fogja szórakoztatni a jelenlévő hölgyeket, utána pedig Gájer Bálint énekes hozza el a legszebb romantikus dalokat. A rendezvényünk ingyenes, minden korosztályból szeretettel várjuk a hölgyeket.

Mindezek mellett a már hagyománynak számító eseményen a város vezetése virággal köszönti majd a rendezvényre érkező nőket.