Vasárnap a napos időszakokat többfelé gomolyfelhők zavarhatják meg, a Dunántúlon és délen elszórtan záporok, zivatarok is kialakulhatnak. Keleten, északkeleten számíthatunk a legtöbb napsütésre. Az északi-északkeleti szél többfelé megélénkül, záporok, zivatarok környezetében erős, viharos lökések is előfordulhatnak. Reggelre északon, északkeleten foltokban pára, köd képződhet. Délután 22-28 fokot mérhetünk.

Hétfőn a napsütésé lesz a főszerep, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből egy-egy kisebb zápor csak elvétve, főként északon fordulhat elő. Az északkeleti szél többfelé megélénkül. A maximumok 25-29 fok között alakulnak.

Kedden is sok napsütésre van kilátás, számottevő csapadék sehol sem valószínű. A helyenként élénk északi-északkeleti szélben 25-30 fokot mérhetünk.

Szerdán is sok napsütésre, nyári melegre van kilátás. Csak néhol alakulhat ki jelentéktelen zápor. Többfelé élénk lehet, északnyugaton egy hidegfront miatt megerősödhet az északias szél. Délutánra 26 és 30 fok közé melegszik a levegő. Csütörtökön a nyári, de kissé szeles időben a napos időszakok mellett elszórtan egy-egy zápor, zivatar kialakulhat.

Forrás:idokep.hu