A nemzetközi nőnap alkalmából tartottak összejövetelt a Liszt Ferenc Nyugdíjas Klubban, ahol már hagyománnyá vált, hogy a férfiak minden évben megemlékeznek a hölgyekről, és egy rövid zenés műsorral köszönik meg nekik, hogy mindenben támogatják őket.

– Már hetekkel ezelőtt megkezdődtek a próbák, hiszen arra törekedtünk, hogy minél színvonalasabb előadással örvendeztessük meg őket – mondta el Juhász Péter klubtag.

Az eseményen Horváth Richárd polgármester is köszöntötte a hölgyeket, és beszédében kitért rá, hogy a férfiak legtöbb döntését a nők irányítják.

– Amikor elmegyünk dolgozni, úgy gondoljuk, hogy mi igazán nagy feladatokat oldunk meg. Ez persze ebben a formában nem állja meg a helyét, hiszen egy nőnek sokkal több kihívással kell megbirkóznia a hétköznapokban, és mindemellett a mi életünket is egyengetik – fogalmazott a polgármester.

Tompa Z. Mihály egy tortával kedveskedett a klubtagoknak, aki kifejtette, hogy egy nő sosem öregszik meg.

– Boldogság számomra, hogy van az évben egy nap, amikor minket ünnepelnek és megköszönik az áldozatos munkánkat – mesélte Fábián Istvánné.

A rendezvény végén a polgármester úr virággal kedveskedett minden hölgynek, majd a klubtagok közösen elfogyasztották az ajándék tortát.