Búcsúztak a nyártól és szezont is zártak a Jam Gardenben ma este. Sokan látogattak el a Grassalkovich Művelődési Ház udvarára, hogy még utoljára bulizzanak egyet a street food ételek, hideg italok és koncertek forgatagában. A kültéri színpad legutolsó fellépője a Fish! volt, előttük pedig két előzenekar szórakoztatta a közönséget.

Nagy Kriszti és Nagy Gyöngyvér, anya és lánya együtt érkeztek a koncertre, hogy közösen éljék áll a Fish! élményt. – Én még nem láttam őket élőben sosem, de a család többi tagja már igen, ezt pótoltam most – mondta Kriszti. – Igen, én már voltam koncertjükön, és nagyon jó volt – mondta lánya, Gyöngyvér. Kovács Kitti és Szabó Kitti pedig Jászberényből érkeztek, hogy bulizzanak egy nagyot. – Nagyon szeretjük a Fish! zenekart. Voltunk már máskor is koncertjükön, nagy benyomást tettek ránk – mondták.

Már 2016-ban is találkozhattak a Fish! zenekarral a rajongók, ugyanis akkor is a Jam Garden színpadán adtak koncertet. Most is alaposan megmozgatták a közönséget. Kovács Krisztián énekes elmondta, mindig jól érzik magukat Hatvanban. Kiemelte, hogy ők is nyárzárásra készülnek. – Ilyenkor már keserédes hangulatban szoktunk lenni, hogy vége a nyárnak, és nagyon jó, hogy most meghosszabbíthattuk, és itt felléptünk még szabadtéren – mondta. Zenéjükkel kapcsolatban azt mondta, számukra is a fiatalkoruk meghosszabbítása, hogy ebben a zenekarban játszanak. – Minket is és másokat is fiatalít a zene. A tapasztalatom az, hogy mindig lesz igény a rockzenére, a fiatalok körében is. a Legjobb, hogy nekik sem kell olyan szövegeket írni, amelyekkel megszólíthatjuk őket, így is tudnak azonosulni a zenénkkel, ami kortalan – vélekedett.

Idén nyáron színes és széles volt a paletta koncertek tekintetében a Jam Gardenben. Fellépett többek között a Paso, az Esti Kornél, a Roy és Ádám Trió, a Ricsárdgír, a Parno Graszt és a Bohemian Betyars is. Mindezek mellett koncertet adott a Lator Blues Band és a The Catzz, illetve a Hatvan City Hard Core idén is a szokásos zúzdát hozta el a művelődési ház udvarára. Továbbá nagy népszerűségnek örvendett a Treff is, ugyanis a zenekar a színpadon ünnepelte 50 éves fennállását. A Jam Gardenben csütörtökönként, a kertmoziban premierfilmeket láthattak az érdeklődők, illetve rendszeresen szerveztek gyermekeknek szóló programokat is. Fellépett a Kalapjakab zenekar is és az Apacuka is.