Rövid idő alatt ez már a harmadik összecsapása volt az OKTAT60 Hatvani KSZSE-nek, mivel a két bajnoki között egy kupamérkőzést is játszottak múlt héten. Ezt meg is lehetett látni a fiúkon, hiszen kissé álmosan indult az első félidő. – A srácok nincsenek hozzászokva ehhez a terheléshez, de hogyha magasabb osztályba akarunk lépni, akkor meg kell felelni ezeknek a kihívásoknak. Az első félidőben sok hiba volt, de az ellenfelet sikerült lefárasztani, majd a végén kapusteljesítménnyel és lövő százalékkal javítva húztuk be a két pontot – értékelte Bárány Zsolt, az OKTAT60 Hatvani KSZSE edzője.

A hatvaniak alaposan felkészültek a gyarmatiak ellen, a meccset megelőzően videós edzésen vettek részt, majd átvették a mozgásokat is. Veres Balázs, a hatvani csapat játékosa úgy látta, a második félidő sokkal erőteljesebb és eredményesebb volt, összeszedettebben, kevesebb technikai hibával játszottak. A pályára az utolsó harminc percre már egy egységes csapat vonult ki.

A végén ötgólos győzelmet arattak. A fiúk legközelebb október 21-én, 17 órakor a Kodály tornacsarnokában fogadják a Berettyó MSE csapatát.

Kép: Hatvani KSZSE