Hajdúböszörményig utaztak a hatvaniak a hétvégén, hogy megmérkőzzenek a hazai csapattal. Az OKTAT60 Hatvani KSZSE hullámzó játékkal indított. Meglepetésként érte a gárdát, hogy a böszörményiek lerohanásából több gólt kaptak, ezáltal szorossá vált az eredmény. A védekezés helyenként nem működött, de még így is sikerült hozni az első félidőt. A második játékidő már pörgősebben indult, az 5-6 gólos előnyt stabilan tudták tartani a hatvaniak, a végére 26:34-re nyert az OKTAT60 csapata.

Bárány Zsolt edző szerint látható, hogy egyre acélosabb a csapat, egyre jobb a kohézió a játékosok között. A legutóbbi Nádudvar elleni meccsen is szükség volt az összetartásra és a jó taktikára, most is ezekkel sikerült felülkerekedni az ellenfélen. – Hajdúböszörmény megint egy másik stílus, mint a legutóbbi ellenfelünk. Múlt héten Nádudvarra azt mondtuk, hogy húzzák-vonják mint a rétestésztát, viszont amit tudnak csinálni, azt nagyon profi módon csinálták. Itt egy másféle stílussal találkoztunk, egy fiatalabb, gyorsabb csapattal, ami valóban meglepett minket néhány percig – értékelte Bárány Zsolt.

Hétvégén a tabella utolsó helyén álló Fehérgyarmat ellen küzdenek meg. Bárány Zsolt úgy véli, senkit sem szabad lebecsülni a bajnokságban, éppen ezért komoly felkészülés zajlik a héten. A mérkőzést vasárnap, 17 órakor tartják a Kodályban.