Az FC Hatvan már ötödik alkalommal rendezte meg hagyományos évzáró ünnepségét, melynek idén is a Nagy Endre rendezvényterem adott otthont.

– Én egy olyan összetartó csapatot látok nap mint nap, akik folyamatos fejlődésen mennek keresztül, mind a játékban, mind pedig az infrastruktúra tekintetében egyaránt. Több száz fiatalt mozgósít az egyesület, ami igazán nagy öröm. Úgy gondolom, nem csak a csapattagok, de a város is méltán lehet büszke az FC Hatvanra – fogalmazott Horváth Richárd polgármester köszöntőjében.

Jakab Gábor, az MLSZ Heves megyei társadalmi elnöke elmondta, hogy a Heves Megyei Labdarúgó Szövetség lehetőségeihez mérten a jövőben is igyekszik támogatni a megyén belül az FC Hatvan csapatát. Kiemelte: öröm látni, hogy az önkormányzat és a sportegyesület szoros összefogásban lendíti előre a város labdarúgását.

Ifj. Albert Flórián hatszoros magyar válogatott és háromszoros magyar bajnok labdarúgó is megtisztelte jelenlétével a rendezvényt, aki arra sarkallta az utánpótlást, hogy a focit szenvedéllyel játsszák.

– A jövőben is azon fogunk dolgozni, hogy megvalósítsunk minden kitűzött célt, és a legjobb tudásunk szerint támogassuk a tehetségeinket – mondta Ofella Zoltán, az FC Hatvan elnöke.

Mint minden évben, idén is minden korosztályban díjazták a legkiemelkedőbb játékosokat, így jutalomban részesültek a legszorgalmasabb, legjobb teljesítményt nyújtó játékosok, valamint a házi gólkirályok és elismerést kaptak a „Jó tanuló-jó sportoló” diákok is.

 A fiatal focisták pedig műsorral készültek, ahol megmutatták, a pályán kívül, a színpadon is tehetségesek.