Sikeres szezont zárt az FC Hatvan felnőtt férfi csapata, Nahóczky Attila irányítása alatt a csapat statisztikájában két döntetlen mellett kizárólag győzelem szerepel. Az edző elmondta: nem indult könnyen a szezon, ugyanis a csapat szerkezete nehezen állt össze. A játékosokat az új edző érkezése azonban nagyban motiválta és a játékosok létszáma is kialakult, így a bajnokságban már nagyon jól szerepeltek a sportolók.

Nahóczky Attila kiemelte: a játékosok könnyen ráhangolódtak a stílusára, ő ugyanis a támadófutball híve, így sokat passzoló, csapatban jól működő játékosokat szeretne látni a pályán, és az edzéseken is erre helyezi  a hangsúlyt. – A célunk az, hogy a csapat visszakerüljön NB III-ba és ott stabilan helyt is álljunk. A fiúk megye első osztályában kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, véleményem szerint azonban sokkal többre is képesek, hiszen néhány játékos már többször is játszott NB III-ban, van tapasztalatuk a szintről – közölte Nahóczky Attila.

Az edző kifejtette azt is: a tavaszi bajnokságra új játékosokat is szeretnének igazolni a csapatba, legalább 2-3 sportoló még hiányzik a keretből, a tervek szerint ezt a következő időkben pótolni fogják.

A focistáknak jövő héten még lesz egy edzésük, utána azonban néhány hét pihenés következik. A következő szezonra való felkészülést január harmadikán kezdik meg, február 12-én lesz egy pótló meccs, 19-én pedig kezdődik a tavaszi bajnokság.

Kezdőkép: archív – Albert Péter