A Heves megyei rendőrök nagy erőkkel kezdték meg a gyermek felkutatását, amelyhez jelentős segítséget kaptak a Készenléti Rendőrség, a helyi polgárőrség, közterület-felügyelet valamint a Veszprém Megyei Kutató-mentő Szolgálat, Jászberényi Kutyákkal az Életért Alapítvány, Pannon Mentőkutyás Egyesület, S.O.S. Krízis Alapítvány és a Mancs Alapítvány munkatársaitól.
A rendőrség közölte: a széleskörű helyszíni adatgyűjtésnek köszönhetően és az összehangolt kutatómunka eredményeként a gyermeket sértetlenül megtalálták az egyenruhások 19 óra 10 perckor egy, a családhoz köthető hatvani lakóházban. Az ügy további körülményeit a Hatvani Rendőrkapitányság vizsgálja.

 
Korábban írtuk:
Szerda délután épségben előkerült az elveszett kisfiút. Értesüléseink szerint a Béke úton találták meg és semmi baja nem esett. A rendőrség azt ígérte, hamarosan bővebb tájékoztatást ad az ügyben.

 
Korábban írtuk:
Bejelentés érkezett 2015. december 23-án 9 óra 30 perckor a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint Vígh Tamás 2 éves hatvani lakos otthonából a délelőtt folyamán ismeretlen helyre távozott.
A kisfiú 90 cm magas, átlagos testalkatú, szőkésbarna rövid hajú, kerek arcú, kék szemű. Eltűnésekor fűzöld színű kapucnis, cipzáras felsőt, szürke nadrágot, alatta harisnya nadrágot, emellett mustár színű cipőt viselt. A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt fiút felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számát (h-cs: 8-16 óráig, p: 8-13 óráig).
Értesüléseink szerint a közterület-felügyelők már átadták a rendőrségnek a köztéri kamerák felvételeit.