Füzérné Fekete Tünde rendszeresen edz az új hatvani futópályán, ugyanis november 20-án jótékony céllal áll rajthoz Cipruson. Súlyosan beteg gyerekek és családjaik életét szeretné megváltoztatni, a Bátor Tábor ingyenes élményterápiás foglalkozásai segítségével. A futás célja, hogy összegyűljön 150 ezer forint, ebből az összegből szeretné fejleszteni a tábor programjait.

– Az Élménykülönítmény a Bátor Tábor adománygyűjtő közössége. Futunk, zenélünk vagy épp festünk, miközben adományokkal támogatják az akciónkat. A befolyt összegből pedig, igyekszünk segíteni a tábor fejlesztését és szeretnénk a beteg gyermekek életét megváltoztatni. Az Élménykülönítmény adománygyűjtő közösségbe mindenkit szeretettel várunk, bárki csatlakozhat a hobbijával – emelte ki.

A Bátor Tábor 2001 óta szervez súlyos és krónikusan beteg gyermekeknek és családjaiknak ingyenes tábori, kórházi, iskolai és online foglalkozásokat. Élményterápiás programjaik már több mint tízezer érintett életét változtatták meg. A jótékonysági futást az elmenykulonitmeny.hu weboldalon keresztül lehet támogatni.