Megkezdte a téli felkészülést az FC Hatvan a 2020/21-es tavaszi szezonra. Gulyás Gábor távozott a csapat éléről, helyét Gabala Krisztián vette át, aki korábbi egyesületével, a BVSC-Zuglóval október 31-én közös megegyezéssel szerződést bontott. Az új edző kihívásként tekint feladatára, mint fogalmazott, minden játékossal leül négyszemközt beszélgetni, hiszen számára nagyon fontos, hogy minél jobban megismerjék egymást, és így hatékonyabban tudjanak együtt dolgozni a céljaik eléréséért. – Az a legfőbb feladatunk, hogy minden meccsen pontot szerezzünk, ezért mindent meg fogunk tenni. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy a játékosok milyen trükköket tudnak, célfutballt kell játszaniuk, és eredményeket produkálni – mondta Gabala Krisztián.

Hét játékos is távozott a felnőtt csapattól, így az egyik legfontosabb feladat, hogy a megüresedett posztokat feltöltsék a bajnokságra. Jelenleg egy játékossal állapodtak meg, és további 4-5 futballista érkezését tervezik. Sárközi Szabolcs már régóta az FC Hatvan keretét erősíti, mint mondta, az új év, új reményekkel teli, szeretnének magabiztos játékkal, stabilan a vonal felett végezni a tabellán. – Egyértelmű célunk az NBIII-as tagságunk megtartása. Fizikálisan és mentálisan is felkészülünk, így remélem stabilan a vonal felett fogunk végezni, ehhez adottak a körülmények is, így például az új szakmai stáb – fogalmazott.

Az FC Hatvan a közeljövőben több felkészülési meccset is fog játszani, Gabala Krisztián szerint fontos, hogy jó állóképességük legyen a játékosoknak. Mint fogalmazott, habár az elején vannak még az edzéseknek, az eddig látottak alapján, elégedett a csapattal. Minden erejükkel azon lesznek, hogy jó helyezést érjenek el a tabellán.