Megkezdték a szezont a hatvani jégkorongozók, így a sportolók a szárazedzések után már a saját jégpályájukon gyakorolnak. Szőke Attila, a Hatvani Gigászok szakosztályvezetője elmondta az alsó tagozatos jégkorongozók nagyon tehetségesek, többségük már egyedül öltözik be a jégkorongos ruházatba, illetve a pályán is magabiztosan mozognak.

Jelenleg 148 diák jégkorongozik a Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskolából, az edzőkkel azon dolgozunk, hogy maximális szintre emeljük a tudásukat. Jelenleg piros csoportban játszunk, de célunk, hogy a szezon végére kékbe kerüljünk. Mindezek mellett a Hatvani Gigászokat is folyamatosan fejlesztjük, akik egyre jobban teljesítenek a pályán – részletezte Szőke Attila.

Az edző kiemelte azt is, hogy a szabványméretű jégpályát maximálisan kihasználják, ugyanis minden nap délelőtt tornaóra keretében diákok játszanak, a délutánok folyamán viszont a Hatvani Gigászok uralják a jeget. Ők is új célokkal vágnak neki a szezonnak, mivel tavaly a lánycsapat bajnokságot nyert, így idén is szeretnék tartani ezt a szintet. A csapatok edzői mindent megtesznek annak érdekében, hogy a játékosok a legjobb formájukat hozzák, és jól teljesítsenek a mérkőzéseken.