Horváth Richárd, Hatvan polgármesterének köszöntője.

Kedves Hatvani Polgártársaim!

Hivatalba lépésem óta célom, hogy a hatvani lakosok számára egy olyan saját, városi elektronikus hírfelületet hozhassunk létre, mely aktuális és pontos híreket kínál szűkebb pátriánkkal kapcsolatban. Régi álmom válik tehát valóra azzal, hogy átadhatom Önöknek a hatvanihirlap.hu-t, Hatvan hírportálját, a Mi Hírportálunkat.

Nagyon fontosnak tartom, hogy végre lehetőségünk lesz tájékozódni azokkal az eseményekkel és információkkal kapcsolatban, melyek valóban hétköznapi életünk szerves részei, melyek valóban érdekelnek minket. Végre mind a helyi szervezeteknek, intézményeknek, mind a hatvaniaknak lehetősége lesz hitelesen tájékozódni a város életéről – e törekvésünket szolgálja ez a felület.

A hatvani lakosok hírportálját tehát ezután is érdemes lesz nyomon követni, hiszen az izgalmas eseményekkel kapcsolatos beszámolókon, képeken, videókon túl a folyamatban lévő fejlesztések részletein át az Önök, vagy éppen független szervezetek képviselői, vagy akár a közigazgatás különböző szintű vezetői mondják majd el a hatvani lakosoknak szempontjaikat, észrevételeiket a legszínesebb témákkal kapcsolatban. Ez az oldal nekünk, hatvaniaknak készült, bízom benne, hogy rendszeresen és örömmel látogatják majd a Mi Hírportálunkat, amely a város gazdag kulturális életéről, a folyamatos fejlesztésekről és a helyiek valamint a civil szervezetek munkájáról és eredményeiről számol be! Annak érdekében, hogy küldetésünk sikeres lehessen, kérem, hogy osszák meg velünk észrevételeiket, javaslataikat a honlappal kapcsolatban! Véleményüket az info@mediahatvan.hu email címre várjuk!

Számomra mindig nagy öröm, ha olyan fejlesztést valósíthatunk meg,mely a hatvani közösség érdekét szem előtt tartva gazdagítja városunkat. Bízom benne, hogy olyan oldalt alkothatunk, amire minden hatvani polgár büszke, a mindennapokban pedig érdekes és hasznos információkat találnak rajta.

Ezúton is köszönöm a fejlesztésben résztvevő kollégáimnak az áldozatos munkát.
Kellemes és hasznos böngészést kívánok!

Horváth Richárd
Hatvan város polgármestere