Szombaton ismét egy izgalmas családi programmal készülnek a Hatvani Vadasparkban, ugyanis a megszokott nyitvatartási idő után 18 órától 22 óráig bárki betekintést nyerhet az állatpark éjszakai életébe.

– A vadaspark éjszaka teljesen más arcát mutatja, izgalmas kaland felfedezni azt az éj sötét leple alatt. Emellett az állatok is másképp viselkednek ezekben az órákban, a gyerekeknek pedig mókás élmény lehet a kavicsos ösvényeket bebarangolni egy zseblámpa segítségével. A fáklyákkal megvilágított területen lehetőséget biztosítunk nyársaláshoz, bográcsoláshoz. Ehhez a vadaspark biztosítja a tűzifát, limitált számú nyársbotot, illetve bográcsot. A programra a bejelentkezés csak az eszközök igénybevétele esetén szükséges, illetve a rendezvényre a megszokott jegyárak érvényesek – részletezte Tímár Dávid, a Hatvani Vadaspark ágazatvezetője.

A vadasparkba egyébként új jövevény is érkezett, Rózsinak, a magyar tarka tehénnek ugyanis két hete bika borja született, a szombati rendezvényen az új kedvenc is látogatható lesz majd.

A szombati eseményen valamennyi állat látogatható lesz, az állatpark teljes területét be lehet majd barangolni esti, sejtelmes hangulatban.