Már zajlanak a munkálatok a Grassalkovich Művelődési Ház udvarán, épül a Jam Garden büféje.  A színpad már elkészült, ahol pénteken 20 órától a Maszkura és a tücsökraj zenekar nyitja meg a rendezvényt. A programsorozat első hétvégéjétől pedig egy óriási ledfal is várja majd az érdeklődőket, melyen az idei labdarúgó-Európa-bajnokság is látható lesz.

Valló Ede, az intézmény igazgatója elmondta, hogy szombaton 14 órától várják a szurkoló közönséget a helyszínre. – 15 órától kezdődik a meccs, Magyarország és Svájc csap össze, melyet élőben közvetítünk. Ezenkívül pedig látható lesz a Spanyolország–Horvátország  és az Olaszország–Albánia mérkőzés is. Bízunk benne, hogy sokan ellátogatnak hozzánk, hiszen garantált a jó hangulat. A Jam Gardenben június 15-én és július 14-e között folyamatosan láthatóak lesznek a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság meccsei – emelte ki.

A szervezők az ételekről és italokról is gondoskodtak, széles kínálattal várják a látogatókat. Lehetőség lesz a Jam Gardenben vacsorázni is, ugyanis különböző sültek közül válogathatnak az érdeklődők. Emellett lesz hotdog, hamburger, valamint sört, bort és rövid italokat is vásárolhatnak majd azok, akik ellátogatnak a helyszínre.

Fotó: archiv