Szombaton ismét színes programokkal várják a családokat a Hatvani Vadasparkban. A szórakozás a délutáni zárás után veszi kezdetét, ugyanis 18 órától ismét kinyit a vadaspark és egy éjszakai barangolásra várják a látogatókat. Tímár Dávid elmondta: a vadaspark dolgozói fáklyákkal világítják ki a területet, és forró teával, tökkel, valamint péksüteménnyel készülnek az estére. – Tökfaragási lehetőséget is biztosítunk a családoknak, azonban ajánlott a tökök díszítésére alkalmas eszközökkel érkezni. A gyerekek estére jelmezbe is öltözhetnek, és aki a legfélelmetesebb, legszellemesebb álruhát ölti fel, az egy családi belépőt is nyerhet – emelte ki Tímár Dávid, a Hatvani Vadaspark vezetője.

Hozzátette, hogy a Halloween szellemiségéhez hűen játékos cukorkagyűjtésen vehetnek részt a gyermekek, miközben az állatpark lakóit is meg lehet látogatni.

A Vadaspark megközelíthetősége a lombkorona sétány hídjáról történik, ahol kihelyezett táblák segítik a tájékozást. Az eseményre való belépés a megszokott jegyárak megfizetésével lehetséges.

Kezdőkép: Albert Péter