Kerámiatermékek, asztali díszek, fából készült kopogtatók. Ezek a dekorációk mind-mind azt a célt szolgálják, hogy a tavasz az otthonokba is beköltözzön. A vasárnap nyílt kézműves kiállítás és vásár célja, hogy a lakásdekoráláshoz ötleteket, inspirációt nyújtson a vásárlóknak. A kiállítást Papp István önkormányzati képviselő nyitotta meg, aki köszönőjében az egyediség fontosságát hangsúlyozta. – Szeretnénk, ha az emberek látnák, hogy a kézzel készített termékek jó minőségűek. A munkánk során az egyediség mellett a divatirányzatokat is követjük. A táskák és az egyéb kiegészítők esetében például megjelenik a natúr és a púderszín, valamint a virágminták számos változata – emelte ki Poórné Mike Éva, az esemény szervezője.
A megnyitón közreműködött a Dalvarázs Show Kórus, akik ismert popslágerekkel örvendeztették meg a közönséget. A kiállítók április elsején ingyenes kézműves foglalkozást tartanak a gyermekeknek.

tavaszi_zsongas_01 tavaszi_zsongas_02 tavaszi_zsongas_05 tavaszi_zsongas_07 tavaszi_zsongas_09 tavaszi_zsongas_10 tavaszi_zsongas_11 tavaszi_zsongas_12 tavaszi_zsongas_13 tavaszi_zsongas_14 tavaszi_zsongas_15 tavaszi_zsongas_17 tavaszi_zsongas_18 tavaszi_zsongas_19 tavaszi_zsongas_21 tavaszi_zsongas_22 tavaszi_zsongas_23