Bejegyzések ehhez a Címkéhez kutyaszív


Hatvani hírek

A Kutyaszív állatmenhely segítséget nyújt a nehézségekkel küzdő gazdáknak

A Kutyaszív állatmenhely segítséget nyújt a bajba jutott állattartóknak a világjárvány okozta nehézségek időszakában is. Ha valaki nem tud házi kedvencéről gondoskodni, elfogyott a kutyának szánt élelem, az állatvédők táppal, kenyérrel, konzervvel tudnak segíteni. Továbbá a karanténba került családok helyett szükség esetén elvégzik a négylábú kedvencek gondozását is.

Bővebben Nines hozzászólás
Egyéb

Még mindig bujkálhatnak a szilveszterkor elszökött kisállatok

A szilveszteri petárdázások során Hatvanban is több kutya menekült el otthonából, a Kutyaszív Állatmentő Alapítvány azóta is folyamatosan fogadja a bejelentéseket az eltűnt állatokról. A szakemberek szerint az ebek akár még márciusig is kóborolhatnak az utcákon. Az állatvédők a civilek segítségét is kérik, hogy aki rémült, kóbor állatot lát, az jelentse nekik az esetet.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírek

Ötvenezer forint jár annak, aki elvezet az állatkínzóhoz

Egy beegles fajtájú kutyához hívták ki az állatvédőket kedden a városi bíróság mellé. A hat év körüli állatra meggyötört állapotban találtak rá, egy 30 cm-es rozsdás láncot húzott maga után és karabinerrel volt átszúrva a nyaka. A Kutyaszív Állatmentő Alapítvány 50.000 Forint jutalomban részesíti azt, aki felismeri a kutyát és elvezet a korábbi gazdájához. A megkínzott eb kedd óta kezelés alatt áll, az alapítvány tanyáján regenerálódik.

Bővebben Nines hozzászólás