Asztalok, szekrények, valamint irattartók kerültek a Hatvani Mentőállomás telephelyére. Az OK-TAT-60 Kft. ajándékozta nekik a bútorokat, emellett monitorokkal is bővítették az eszközparkjukat. Szabó Lászlónak, a mentőállomás vezetőjének Oláh Zoltán, az oktatási intézmény vezetője adta át az új számítástechnikai eszközöket. Az ügyvezető azt mondja, fontosnak tartják, hogy támogassák azokat, akik a bajban nyújtanak segítséget az embereknek. – Úgy gondolom, a mentők különösen megérdemelnek mindenféle segítséget, ezért igyekszünk támogatni az ő munkájukat – mondta Oláh Zoltán.

Szabó László mentőállomás-vezető azt mondja, a most kapott bútorokra és eszközökre nagy szükségük volt már. – Sajnos nincs jó állapotban a mentőállomásunk, így ez a támogatás most a legjobbkor jött. A monitorjaink, valamint a bútoraink is nagyon rossz állapotban voltak már, most végre lecserélhettük ezeket – fogalmazott az állomásvezető.

Az OK-TAT-60 ezelőtt is támogatta már a mentőállomást, korábban GPS-szel bővítették a mentőautók berendezését.

Oláh Zoltán elmondta: igyekeznek minél több területen támogatni a hatvaniakat. – Tizenkét hónap, tizenkét ember, tizenkét szakma címmel hirdettük meg azt a lehetőséget idén, hogy a hatvaniak ingyenesen szerezhessenek szakmát az OK-TAT-60-ban. Ehhez csak pályázniuk kell, a tanfolyam költségeit mi álljuk – tájékoztatott az ügyvezető.