A hétvégén a Pilisvörösvári KSK együttese ellen játszottak, de ez már inkább presztízsmérkőzés volt, mert eredménytől függetlenül már megvolt a harmadik hely. A szezon utolsó mérkőzését hazai pályán vívták és sikerült nyerni: 33:31-re. – Belülről nézve sem volt egy könnyű mérkőzés, sőt kimondottan nehéz volt. Mindkét csapat nagyon akart győzni, attól függetlenül, hogy ennek a találkozónak a  kimenetele már nem változtatott a bajnoki tabellán, ettől függetlenül egy kemény, ki-ki rangadót játszottunk ma. Döntetlennel fordultunk, aztán a végén sikerült két góllal nyerni, ami jól mutatja a mérkőzés szorosságát – fogalmazott Tatár Péter, aki ezzel a találkozóval el is búcsúzott a csapattól.

– Idegenben Pilisvörösváron magabiztosan nyertünk, itthon viszont egy igen hektikus összecsapást játszottunk. Volt, hogy mi léptünk el 2-3 góllal, hol viszont ellenfelünk emelkedett fölénk, ami után nekünk kellett visszakapaszkodnunk. Sajnos, nagyban befolyásolta a csapat teljesítményét az, hogy jó néhány játékosom sérüléssel szenved. Akik a pályán voltak megtettek mindent, ami erejükből kitelt, hogy sikerüljön végül nekünk megszerezni a végső győzelmet. Három kiállítás, és megannyi védekezési és támadási hiba ellenére a csapat küzdött és végül két vállra tudták fektetni a Pilisvörösvárt – értékelte Kedves László vezetőedző. Hozzátette: a csapat és az egész egyesület úgy érzi: Hatvanban a kézilabdát egyre jobban és többen szeretik, hiszen a csapatok egyre eredményesebbek, így többen jönnek ki és drukkolnak a fiúknak és a lányoknak egyaránt. Azt hiszem itt kiemelendő az egyesületnél dolgozó edzők munkája is, akik egyre több gyerekkel ismertetik meg a kézilabdát, akik aztán a családjukkal is kilátogatnak a felnőtt mérkőzésekre. Nagyszerű közönség kezd kialakulni Hatvanban! – vélekedett.

 

Helyszín: Hatvan, Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola Tornacsarnoka
Játékvezetők: Rontó Ádám, Szanyi Péter Gábor
Nézőszám: 146 fő
Hatvani KSZSE: Horváth Roland 8 (2), Répási Norbert, Rutka Bence 5, Major Attila 1, Blazsek Milán 6, Szarvas Ádám, Tihaméri Zalán Márk, Borbély Zoltán, Varjú Péter 1, Mészáros Péter, Hegedűs József, Kedves Hugó 4, Szarvas András, Vad Zsigmond 1, Tatár Péter 2, Nagy Gergely 5
Kiállítások: 3 ill. 14 perc
Hétméteresek: 3/2

NB II-es bajnokság Északi csoportjának III. helyezettje